Home

PASIUNE, SUNET, PRIETENI
DRUMURI FRUMOASE
CE INSEAMNA DUCATI?
SUNET - VIBRATII
CULOARE - SENZATII
DESIGN - EMOTII
DE CE DUCATI?
O FAMILIE EXTINSA, PASIONATA DE DUCATI
DESMORIDERS ROMANIA

Bine ati venit pe pagina DesmoRiders Romania

Plecand de la Desmo Owners Club am ajuns la DesmoRiders, in ideea ca nu incurajam detinerea unui Ducati ci mai degraba 'prietenia' cu el.

Drumuri frumoase, prietenii si DUCATI, un slogan care rezumă perfect ceea ce oferim să trăim împreună, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura DUCATI-ul tau, de a împărtăși pasiunea ta și a descoperi noi experiențe într-o atmosferă prietenoasă.

Clubul DESMORiders este în primul rând o familie care împărtășește o pasiune comună, dragostea fata de divele de Bologna.

DESMORiders, impartaseste aceasta pasiune împreună in special in Romania, dar și în întreaga lume datorita activitatilor noastre, ce ne permit să ne întâlnim și să ne imprietenim cu Ducatisti din întreaga lume.

Galerie

DesmoRiders Party – Decembrie 2013
Breaza – Octombrie 2013
Let’s Desmo Bazna – August 2013
Cheia – August 2013
Intalniri Academie – Iulie 2013
Intalniri Academie – Mai 2013
Cheia si Piatra Arsa – Mai 2013
Meeting 2 Roti – Aprilie 2013
Campanie TVR – Aprilie 2013
Academie – Aprilie 2013

Haideti sa ne cunoastem!

Persoanele principale de contact

Bogdan Iuga
Bogdan Iuga
Andrei Florea
Andrei Florea
Mada Florescu
Mada Florescu
Doru Sandu
Doru Sandu
[styled_button title="Membrii" href="http://desmoriders.ro/wp/membrii/" size="size-13" color="color-main" icon="icon-id-5" style="style-1"]
DesmoRiders Romania

Ce zicem despre noi

Suntem un club unit de pasionati ai marcii Ducati. Impartim experiente, excursii, povesti, si in special pasiunea pentru Ducati. Cateva numere cheie ce ne resprezinta.  

2008
Anul infiintarii clubului
85
Membrii oficiali
1120000
Km parcursi de membrii

Intra in Contact cu Noi

Esti pasionat de Ducati? Vrei sa faci parte dintr-o familie extinsa pasionata de tot ce inseamna Ducati? DesmoRiders Romania iti poate oferii, drumuri frumoase, oameni ajutatori si prietenosi si multe modele de motociclete Ducati. 


 


 
[mvb_company_contacts_inline main_title="" main_title_type="h2" main_title_align="center" main_title_style="0" main_title_allocate="0" main_title_allocate_type="last_worlds" main_title_icon="" main_title_icon_position="0" main_title_icon_size="?=MTQ=" main_title_icon_color="e2e5e6" main_title_decoration="0" sub_title="" sub_title_type="h3" sub_title_align="0" main_title_addition_padding="" effects="0" css="" css_styles=""][/mvb_company_contacts_inline]